Vijest
04.08.2017

Osmišljavanje vizualnoga identiteta Smotre Sveučilišta u Zagrebu: produljen rok za predaju radova

Zbog nedovoljnoga broja prijavljenih prijedloga radova produljen je rok za predaju do ponedjeljka 28. kolovoza 2017.!

Smotra Sveučilišta u Zagrebu održava se već dvadeset i drugu godinu zaredom. Ovogodišnja će se Smotra održati od 23. do 25. studenoga 2017. u prostoru Studentskog centra (Savska 25). Dosadašnje smotre organizirane su prvenstveno za učenike završnih razreda srednjih škola, za studente te ostale zainteresirane, a imale su osnovnu zadaću pravodobnoga obavještavanja svih budućih studenta o programima studija, nastavnim planovima preddiplomskih i diplomskih studija. U programu Smotre nastavit ćemo predstavljati i poslijediplomske studije, a dio sadržaja će kao i dosadašnjih godina biti usmjeren na informiranje o mogućnostima zapošljavanja i razvoja karijere, međunarodne razmjene, o potrebama na tržištu rada, stipendijama, kao i o studentskom životu općenito.

Promotivna kampanja Smotre treba pružiti jasne informacije:
a) budućim studentima, kako bismo im olakšali izbor studija i budućeg zanimanja i
b) postojećim studentima, o mogućnostima nastavka akademskog obrazovanja. 

Uvjeti  za sudjelovanje:
- status studenta Sveučilišta u Zagrebu
- mogućnost produkcije svih potrebnih promotivnih materijala za Smotru u razdoblju od 15. listopada do 20. studenoga 2017. (pripreme za tisak i ostalo).

Ukupni budžet :
40.000 kn bruto (umanjuje se za iznos naknade Student-servisa)
Pobjedniku/pobjednicima Natječaja naknada će biti isplaćena putem studentskog/studentskih ugovora nakon završetka Smotre, odnosno po dostavi svih ugovorenih elemenata natječaja.

Datum objave poziva:
ponedjeljak, 12. lipnja 2017.
 

Više o prijavi i detaljima Natječaja možete pročitati ovdje.Top