Vijest
18.03.2014

Natječaji za mobilnost istraživača iz sredstava Interventnog fonda

Zbog velikog interesa istraživača, Sveučilište u Zagrebu raspisuje natječaj za mobilnost istraživača za 2013. iz sredstava Interventnog fonda Sveučilišta, dodijeljenih Sveučilištu na temelju Ugovora o namjenskom višegodišnjem institucijskom financiranju znanstvene djelatnosti u godinama 2013., 2014. i 2015. kroz tri vrste potpora: Potpora Konferencije i Potpora Suradnja te Potpora Doktorandima.

Odluka Senata Sveučilišta u Zagrebu o raspisivanju natječaja (.pdf)

                                           Natječaj za Potporu Konferencije i Potporu Suradnja

Tekst natječaja (.pdf)

Prijavni obrazac potrebno je ispuniti, isprintati i potpisati te u digitalnom obliku (skenirano), zajedno s traženom popratnom dokumentacijom, poslati na adresu: mobilnost@remove-this.unizg.hr. Preporučuje se slanje ispunjenog i potpisanog obrasca s traženom popratnom dokumentacijom u PDF formatu (poželjno u jednom PDF dokumentu). Prijavni obrazac za sve vrste potpora potpisuje kandidat. Svojim potpisom kandidat također izjavljuje da traženi troškovi nisu financirani iz drugih izvora.

Rok za zaprimanje prijava za natječaj iz sredstava Interventnog fonda za Potporu Konferencije i Potporu Suradnja je 30. ožujka 2014. do 23.59 sati - nakon toga prijave se više neće zaprimati/registrirati.

Prijavnica za Potporu Konferencije (.doc)
Prijavnica za Potporu Suradnja (.doc)

                                                           Natječaj za Potporu Doktorandima

Tekst natječaja (.pdf)

Prijavni obrazac potrebno je ispuniti, isprintati i potpisati, te u digitalnom obliku (skeniranog), zajedno s traženom popratnom dokumentacijom poslati na adresu: mobilnost@remove-this.unizg.hr. Preporuča se slanje ispunjenog i potpisanog obrasca s traženom popratnom dokumentacijom u PDF formatu (poželjno u jednom PDF dokumentu). Prijavni obrazac potpisuju kandidat i mentor. Kandidat također potpisom izjavljuje da traženi troškovi nisu financirani iz drugih izvora.

Rok za zaprimanje prijava za natječaj iz sredstava Interventnog fonda za Potporu Doktorandima je 30. ožujka 2014. do 23.59 sati - nakon toga prijave se više neće zaprimati/registrirati.

Prijavnica za Potporu Doktorandima (.doc)
Objavljeno 13. ožujka 2014.Top