Vijest
26.05.2017

Natječaj za ostvarivanje prava na pomoć pri kupnji odgovarajućega stana u naselju Podbrežje

Sveučilište u Zagrebu ponavlja Natječaj za ostvarivanje prava na pomoć pri kupnji odgovarajućeg stana u naselju Podbrežje. Pravo na kupnju imaju sve osobe, zaposlenici Sveučilišta u Zagrebu u suradničkom, znanstvenom, znanstveno-nastavnom ili umjetničko-nastavnom zvanju. Ovo je model pomoći Grada Zagreba u partnerstvu sa Sveučilištem u Zagrebu namijenjen stambenom zbrinjavanju znanstvenika na Sveučilištu. U okviru zagrebačkoga modela stanogradnje Grad će kupcima stanova subvencionirati kamatu stambenih kredita. Stambeni krediti u ovom programu bit će povoljniji od tržišnih i neće se tražiti polog. Stanovi će također biti cjenovno jeftiniji od tržišnih.

Odluka Skupštine Grada Zagreba od 21. ožujka o subvenciji kamata stambenih kredita (SG br.6/2017)

Cilj projekta je pomoć u ostvarivanju stambene sigurnosti zaposlenika Sveučilišta u Zagrebu, i njihovih obitelji kako bi se omogućio ostanak mladih i sposobnih ljudi u Hrvatskoj.

Tekst Natječaja

Obrazac za prijavu ostvarivanja prava na pomoć pri kupnji odgovarajućeg stana

Postavljena Pitanja i odgovori dani tijekom natječaja, ožujak 2017. godine

Sve informacije o stanovima koji se nude na prodaju dostupne su na mrežnoj stranici Zagrebačkog holdinga:  http://www.zgh.hr/podbrezje/4504.

Prijave se dostavljaju zaključno do 12. lipnja 2017.

Privremena lista kandidata koji su podnijeli prijave za Natječaj za ostvarivanje prava na pomoć pri kupnji odgovarajućeg stana u naselju Podbrežje,  s rokom prijave do zaključno 8. ožujka 2017., dostupna je ovdje.

Molimo kandidate od kojih se traži nadopuna dokumentacije, da istu dostave do okončanja novog natječaja, odnosno 12. lipnja 2017. Informaciju o potrebnoj nadopuni i načinu dostave možete dobiti slanjem upita na e-mail stambeni1@remove-this.unizg.hr.

Kandidate prijavljene na natječaj s rokom prijave do zaključno 8. ožujka 2017., a koji zadovoljavaju uvjete te one koji moraju nadopuniti dokumentaciju, za eventualne dodatne informacije i odgovore na pitanja koja se odnose na realizaciju prava na pomoć pri kupnji odgovarajućeg stana, upućujemo na slijedeći kontakt:

gđa. Irena Samodol
Zagrebačka stanogradnja d.o.o.
Jankomir 25, HR – 10000 Zagreb
tel. +3851 6520-973
e-mail: irena.samodol@remove-this.zgh.hrTop