Vijest
29.03.2022

Natječaj Studentskoga zbora za sufinanciranje studentskih programa za 2022.

Skupština Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu je na svojoj 4. sjednici 25. ožujka 2022. donijela odluku da se raspisuje NATJEČAJ za sufinanciranje studentskih programa za kalendarsku 2022. godinu.

U natječaju mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

Prijave na Natječaj će biti otvorene od 30. ožujka 2022. u 11:59 sati do zaključno 13. travnja 2022. u 11:59 sati putem aplikacije.

Cilj natječaja je sufinanciranje provedbe prijavljenih studentskih programa na dobrobit cijele akademske zajednice. 

Glavni ključ za raspodjelu sredstava čine sljedeći kriteriji: izvodljivost, sufinanciranje, medijski potencijal, stručnost, posebnost, broj sudionika, značaj za zajednicu, dugoročnost i tradicija.

Informacije o kriterijima Natječaja, potrebnoj obaveznoj i fakultativnoj dokumentaciji, napomenama, uvjetima prijave i načinu vrednovanja programa možete pronaći na u dokumentima u nastavku (Natječaj SZZG 2022Upute o provedbi natječaja).

Za sve dodatne upite oko provedbe i realizacije Natječaja možete poslati na mail: studentski.zbor@remove-this.gmail.com.Top