Vijest
08.11.2019

'Moja alumni priča' top menadžera Damira Vanđelića

U srijedu 13. studenoga 2019. u 16 sati u auli Sveučilišta u Zagrebu (Trg Republike Hrvatske 14) bit će održano drugo predavanje u sklopu ciklusa alumni priča u organizaciji Predsjedništva Saveza društava bivših studenata Sveučilišta u Zagrebu - ALUMNI UNIZG.

Predavanje pod nazivom "Moja alumni priča" održat će Damir Vanđelić, dipl. ing. mech., član uprave Adris grupe, predsjednik nadzornoga odbora kompanije INA, predsjednik Savjeta Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) i član Vijeća za domovinsku sigurnost.

Alumnus Sveučilišta u Zagrebu Damir Vanđelić, jedan od najistaknutijih menadžera u Hrvatskoj, prisjetit će se kratkih crtica iz svojih studentskih dana, govorit će o strojarstvu kao struci te se iz perspektive top menadžera osvrnuti na kvalitete koje studij daje mladim ljudima. O tome kako je strojarstvo utjecalo na razvoj njegove karijere te koja su znanja i vještine danas potrebne hrvatskom društvu, kao i o važnosti cjeloživotnoga obrazovanja, poslušajte u razgovoru namijenjenom bivšim i sadašnjim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

Uvodno će nazočne pozdraviti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i predsjednik Saveza ALUMNI UNIZG prof. dr. sc. Mario Šafran.

Predavanje se organizira u povodu proslave 350. obljetnice Sveučilišta u Zagrebu i obilježavanja 100. godišnjice djelovanja Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Pozivamo vas da nam se pridružite!Top