Vijest
30.10.2022

"Manufacturing Innovation Challenge" – produljen rok za prijavu

Zbog iznimnog interesa produljen je rok DO 9. STUDENOGA za prijave na "Manufacturing Innovation Challenge", projekt kojemu je cilj potaknuti otvorene inovacije povezujući velike tvrtke koje zadaju izazov s kojim se susreću u svojoj proizvodnji i start-uptimove koji ga nastoje riješiti.

EIT Manufacturing Hub za Hrvatsku otvorio je prijave za sudjelovanje u ovom inovativnom izazovu koji pruža jedinstvenu priliku za suradnju inovativnih timova s uspješnim proizvodnim poduzećima, edukaciju kroz strukturirani program stvaranja inovacija uz potporu iskusnih mentora te mogućnost za upoznavanje kolega, potencijalnih partnera, klijenata ili poslodavaca.

Dijeljenjem znanja i umrežavanjem pod mentorstvom vodećih stručnjaka iz pojedinoga područja, okupljeni timovi natjecat će se u izradi najboljih rješenja koja će pomoći u rješavanju jednoga od zadanih izazova. Najbolja rješenja bit će nagrađena bogatim novčanim nagradama.

Cilj ovogodišnjega Manufacturing Innovation Challengea rješavanje je stvarnoga izazova u vodećim proizvodnim organizacijama u Hrvatskoj – tvrtkama Podravka d. d. i JGL d. d.

Ovogodišnji izazovi:

Podravka: „Kako bismo mogli optimizirati veličinu proizvodnih naloga?“

JGL: „Automatizacija procesa izmjene taložnih ploča u monitoringu.“

Svaka od navedenih tvrtki nagradit će iznosom od 10 tisuća kuna onome tko ponudi najbolje rješenje za njihov izazov.

Više o izazovima doznajte OVDJE.

Prijaviti se možete OVDJE.Top