Vijest
18.06.2019

Konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa za 2019.

Nakon isteka roka za žalbe (od 21. do 28. svibnja 2019.) Povjerenstvo za provedbu Natječaja za studentske programe donijelo je konačan prijedlog raspodjele novčanih sredstava koji je u sklopu Proračuna Studenstkoga zbora Sveučilišta u Zagrebu za 2019. usvojila Skupština SZZG-a, a suglasnost je dao i Senat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj 11. sjednici 11. lipnja 2019.


Na Natječaj je pristiglo 219 programa za koje je zatraženo 4.980.421,82 kn. Za studentske programe je raspodijeljeno ukupno 1.147.271,83 kn na 173 programa.

Sredstva za studentske programe bit će doznačena na račune sastavnica na kojima studiraju prijavitelji programa.

Prijavitelji programa, obvezni su računovodstvu fakulteta / akademije, na čiji račun će biti doznačena sredstva, dostaviti potpuno financijsko i programsko izvješće o provedenom programu, najkasnije 30 dana od završetka provedbe, a isto učitati i u aplikaciju za potrebe Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Povjerenstvo je djelovalo u sastavu: prof. dr. sc. Klaudio Pap (Grafički fakultet), izv. prof. dr. sc. Slavko Slišković (Katolički bogoslovni fakultet), prof. dr. sc. Lajoš Žager (Ekonomski fakultet) te studenti Dino Anlar (Fakultet strojarstva i brodogradnje), Tea Babić (Pravni fakultet), Krešimir Domazet (Stomatološki fakultet) i Karlo Nikoletić (Prirodoslovno-matematički fakultet).

REZULTATI NATJEČAJA za sufinanciranje studentskih programa za 2019.

Aplikacija za prijavu programa i podnošenje izvještaja u koju se ulazi putem AAI identiteta

Potvrdu o dodijeljenim sredstvima možete zatražiti na studentski.zbor@gmail.comTop