Vijest
10.05.2017

Izložba radova studenata II. godine Studija dizajna Arhitektonskoga fakulteta

Izložba radova studenata druge godine Studija dizajna na Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu svečano će biti otvorena u srijedu 10. svibnja 2017. u 19 sati, u Galeriji Studija dizajna (Frankopanska 12, Zagreb). Na izložbi će biti izloženi radovi studenata druge godine preddiplomskoga Studija dizajna nastalih na zadatku Redizajn.

 

Riječ je o studentskim radovima koji su nastali zahvaljujući korištenju najsuvremenijega alata za industrijski dizajn, oblikovanje i proizvodnju potpomognutu računalom Autodesk Fusion 360, a zahvaljujući uspješnoj suradnji Studija dizajna u Zagrebu i tvrtke PRIOR inženjering. Najbolje ocjenjeni studentski dizajn tvrtka PRIOR inženjering nagraditi će 3DConnexion uređajem za 3D navigaciju pri računalno pomognutom dizajniranju u paketu Autodesk Fusion 360.

U okviru zadatka Redizajn, nakon uvodnih radionica održanih u PRIOR inženjeringu, studenti su tijekom semestra razvili ideju i razradili dizajn programskog zadatka koristeći Autodesk Fusion 360 u svim fazama - od razrade ideje i izrade digitalnoga modela te vizualizacije i animacije, do izrade modela.

Redizajn_svibanj2017

U četvrtak 11. svibnja 2017. od 17 do 19 sati i u petak 12. svibnja 2017. od 11 do 13 sati studenti Studija dizajna pokazivat će dizajn proizvoda u softverskom paketu za industrijski dizajn Autodesk Fusion 360. Posjetitelji će moći upoznati proces razvoja proizvoda od ideje do vizualizacije i 3D printa te osobno isprobati ovaj softver. Za sva pitanja na raspolaganju će biti i Autodeskov službeni instruktor.Izložba radova studenata Studija dizajna ostvarenih u okviru zadatku Redizajn ostaje otvorena do 12. svibnja 2017.
Ulaz na izložbu je slobodan.
Top