Vijest
16.12.2021

Humanitarna akcija "Advent Sveučilišta u Zagrebu"

Studentski zbor Učiteljskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu organizira jedinstvenu humanitarnu akciju Advent Sveučilišta u Zagrebu na otvorenom u dvorištu zgrade u Savskoj cesti 77.

Studenti raznih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu u ovo će predblagdansko vrijeme tijekom 8 dana, od 17. do 24. prosinca 2021., od 12 do 20 sati volontirati i izlagati svoje rukotvorine kako bi prikupili sredstva za pomoć našim malim potrebitim građanima. Prikupljena sredstva bit će donirana Dječjoj kući Zagreb (u Nazorovoj ulici) te udruzi Mali zmaj (Društvo za poboljšanje kvalitete života siromašne i nezbrinute djece).

Pozivamo sve da svojim dolaskom uveličamo otvorenje ove velikodušne akcije 17. prosinca 2021. u 17 sati ispred zgrade Učiteljskoga fakulteta u Savskoj cesti 77 i svojom nazočnošću odamo priznanje studentima koji ulažu svoje slobodno vrijeme i trude se pomoći djeci bez roditeljske skrbi. Okupljene će pozdraviti rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, a nastupit će i poznata pjevačica i radijska voditeljica Gina Damjanović te pjevački zbor Učiteljskoga fakulteta "Ufovci".

Osim Učiteljskoga fakulteta, u organizaciji će sudjelovati i sastavnice Sveučilišta u Zagrebu, kao i pripadajući studentski zborovi i udruge: Fakultet elektrotehnike i računarstva, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Prirodoslovno-matematički fakultet, Građevinski fakultet, Tekstilno-tehnološki fakultet, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Grafički fakultet i drugi.

PROGRAM

Advent SuZ_UF 2021Top