Vijest
26.04.2022

HelloAI RIS prošireni programi i "HelloAI Community" događaj

Sveučilišni studenti medicinskih, tehničkih i poslovnih fakulteta, mladi znanstvenici, zdravstveni djelatnici, kao i oni koji su zainteresirani za istraživanje inovativnih rješenja za pristupačniju i dostupniju zdravstvenu skrb pozvani su da se prijave za online Artificial Intelligence (AI) trening u organizaciji GE Healthcare, LEITAT i Royal Institute of Technology Stockholm (KTH), uz potporu EIT Health Regional Innovation Scheme.

Cilj je HelloAI Advanced RIS programa demistificirati svijet AI-ja i predstaviti osnove i praktičnu implementaciju AI-ja sudionicima u okviru modula, sesija i događaja uživo. Trening ne pruža samo platformu za učenje na daljinu, svladavanje znanja i izazova nego i priliku da polaznici upoznaju i visokokvalificirane stručnjake GE Healthcare-a, KTH-a, LEITAT-a i druge.

Najopsežniji obrazovni program o AI-ju u zdravstvu dostupan je građanima RIS zemalja u obliku dvaju posebnih tečajeva: HelloAI Advanced RIS za studente, mlade istraživače, mlađe profesionalce i mlade poduzetnike koji žele steći razumijevanje o AI tehnologiji u zdravstvu i HelloAI Professional RIS za senior stručnjake, istraživače i iskusne poduzetnike kojima je potreban uvid u kliničku primjenu AI-ja i globalni scale-up kako bi poboljšali ne samo svoje projekte nego i ishode za svoje pacijente.

PROČITAJTE VIŠE O PROGRAMIMA U NASTAVKU I REZERVIRAJTE SVOJA MJESTA

HELLOAI ADVANCED RIS – PREDREGISTRACIJE SU OTVORENE OD 20. travnja!

PRIDRUŽITE SE NAJBOLJIM TALENTIMA KOJI ĆE PROMIJENITI BUDUĆNOST ZDRAVSTVA!

Rokovi:
• Razdoblje predregistracije: 20. travnja – 12. svibnja 2022.
• Odabir: kontinuirano
• Razdoblje treninga: Obrazovna platforma dostupna je od 12. svibnja i zatvara se 30. kolovoza 2022.

Program nudi više od 15 sati videoedukativnih materijala, 3 online modula i jedan događaj uživo. Nakon uspješno završenoga programa može se zatražiti potvrda o ekvivalentnosti do 7,5 ECTS bodova. Polaznici će također dobiti i Certifikat o sudjelovanju od strane EIT Health-a.Također, program pruža i mogućnost punoga stipendiranja za prvih 350 podnositelja zahtjeva iz RIS regija na temelju državljanstva i motivacijskoga pisma. Više informacija o uvjetima dobivanja stipendije možete pronaći OVDJE.

Da biste ostvarili 100-postotni popust, prilikom registracije svakako uključite PROMO CODE koji je ekskluzivan za stanovnike RIS-a: HELLORIS. Kod je potrebno dodati pri registraciji.

Pročitajte više o HelloAI Advanced RIS, i rezervirajte svoje mjesto od 20. travnja.

HELLOAI PROFESSIONAL RIS – PREDREGISTRACIJA SE OTVARA 12. SVIBNJA

TRANSFORMATIVNO E-UČENJE ZA SENIOR PROFESIONALCE ‒ REVOLUCIJA U BUDUĆNOSTI MEDICINSKOGA RADA S AI-jem.

Program nudi najopsežniju edukaciju o AI-ju u području zdravstvene skrbi, odnosno prednostima korištenja AI-ja za medicinske stručnjake i pacijente. Moduli su namijenjeni korisnicima s barem osnovnim poznavanjem računalnih znanosti i industrije zdravstvene skrbi. Fokus HelloAI Professional programa je na naprednim AI konceptima i primjeni rješenja uz pomoć različitih alata i metodologija. Program kombinira teorijske prezentacije o AI-ju s predstavljanjem slučajeva iz stvarnoga života i uvide u projekte.

Rokovi:
• Razdoblje predregistracije: 12. svibnja – 20. svibnja 2022.
• Odabir: kontinuirano
• Razdoblje treninga: Obrazovna platforma dostupna je od 12. svibnja i zatvara se 30. studenoga 2022.

Program nudi više od 18 sati videoedukativnih materijala, 4 online modula i jedan događaj uživo. Polaznici će također dobiti i Certifikat o sudjelovanju od strane EIT Health-a. Također, program nudi i mogućnosti punoga stipendiranja za prvih 100 senior stručnjaka iz RIS regija na temelju državljanstva i motivacijskoga pisma. Više informacija o uvjetima dobivanja stipendije možete pronaći OVDJE.

Da biste ostvarili 100-postotni popust, prilikom registracije svakako uključite PROMO CODE koji je ekskluzivan za stanovnike RIS-a: HELLORIS. Kod je potrebno dodati pri registraciji.

Pročitajte više o HelloAI Professional RIS i rezervirajte svoje mjesto od 12. svibnja.

BROŠURA

HelloAI Community besplatni (Zoom) online događaj održat će se 12. svibnja od 16 do 18 sati kako biste naučili o najnovijim trendovima u globalnom data driven društvu i o tome kako AI može stvoriti revoluciju prema preciznom zdravlju i poboljšati skrb o pacijentima u kliničkom okružju. Također, u okviru događaja dobit ćete mogućnost doznati više informacija i o nadolazećim HelloAI programima.

Za sudjelovanje na događaju potrebna je registracija OVDJE. Mjesta su ograničena!

Domaćini događaja su profesor Mathias Goyen, glavni medicinski službenik, GE Healthcare EMEA i Jan Beger, viši direktor, Digital Ecosystem, GE Healthcare, uz podršku Laszloa Pappa, regionalnoga direktora Gartner globalne savjetodavne tvrtke za tehnologiju i profesora Deniza Alisa, dr. med., radiologa i poduzetnika.

 HELLO_AI_2022_SAVE THE DATE

 

 Top