Vijest
15.11.2014

Dodijeljena priznanja najuspješnijim sudionicima 19. Smotre Sveučilišta u Zagrebu

Na svečanosti održanoj u subotu 15. studenoga 2014. u Kinu Studentskoga centra u 13.45 sati dodijeljena su priznanja najuspješnijim sudionicima 19. Smotre Sveučilišta u Zagrebu.

Priznanja su najuspješnijim sudionicima dodijelili rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Ivana Čuković-Bagić.

U kategoriji najbolje uređeni izložbeni prostor nagrađeni su Agronomski, Šumarski i Učiteljski fakultet. Najoriginalnije predstavljanje na Smotri ostvarili su Fakultet organizacije i informatike, Filozofski fakultet i Rudarsko-geološko-naftni fakultet. Za najbolje promidžbene materijale priznanja su dobili Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije, Farmaceutsko-biokemijski fakultet i Geodetski fakultet. Priznanja u kategoriji komunikativnost, susretljivost i pristupačnost dodijeljena su Prehrambeno-biotehnološkom, Stomatološkom i Veterinarskom fakultetu. Priznanje za najbolji promotivni film dodijeljeno je Medicinskom fakultetu, a u kategoriji davanja najcjelovitije informacije o studijskom programu najbolji je bio Prirodoslovno-matematički fakultet. Priznanje za cjelokupni dojam na Smotri dodijeljeno je Katoličkom bogoslovnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Najuspješnije predstavljanje u kategoriji ostalih sudionika na ovogodišnjoj Smotri ostvarili su Hrvatsko vojno učilište „Petar Zrinski“ i Sveučilište u Splitu.

Rektor i prorektorica priznanja za poseban doprinos organizaciji Smotre Sveučilišta u Zagrebu dodijelili su Akademiji dramske umjetnosti i Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

19. Smotra Sveučilišta u Zagrebu održavala se 14. i 15. studenoga 2014. u prostorima Studentskoga centra. 

Uz 33 sastavnice Sveučilišta u Zagrebu (fakultete i akademije), posjetiteljima su se tijekom dva dana predstavljali i drugi sudionici iz Hrvatske i inozemstva - sveukupno oko sedamdeset sudionika. Uz aktivnosti na svojim izložbenim prostorima, smještenima u izložbenom šatoru i u zgradi Studentskoga centra, sudionici Smotre predstavljali su se i na pozornici Kina SC-a.

Detaljan program, popis sudionika i sve dodatne informacije o Smotri Sveučilišta u Zagrebu objavljene su na mrežnoj stranici http://smotra.unizg.hr/. 

Smotru Sveučilišta u Zagrebu pratite i na Facebook stranici: https://www.facebook.com/pages/Smotra-Sveu%C4%8Dili%C5%A1ta-u-Zagrebu/116500148411927?ref=hl.

                          

 

 Top