Vijest
04.11.2014

DIAnet International School 2015

Sveučilište u Zagrebu poziva doktorande na prijavu za sudjelovanje u programu DIAnet International School 2015. Program pod nazivom: The role of cultural heritage for sustainable development of the Danube Region održavat će se od 14. do 23. ožujka 2015.u Goriziji, Italija.

Doktorandi i postdoktorandi Sveučilišta u Zagrebu do 40 godina starosti mogu se prijaviti do 25. studenoga 2014. za sudjelovanje u DIAnet međunarodnoj školi, a za prijavu je potrebno ispuniti i poslati sljedeće:

1. Životopis (Europass format, na engleskom jeziku)

2. Prijavni obrazac (prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE).

3. Potvrdu o statusu doktoranda ili postdoktoranda na Sveučilištu u Zagrebu (potvrdu izdaje institucija na kojoj je kandidat ima status doktoranda ili postdoktoranda).

Dokumenti se šalju na e-mail: doktorski.studiji@unizg.hr s naznakom u naslovu maila: DIAnet 2015. - PRIJAVA

Sudjelovanje u programu je besplatno, a organizacijske troškove (smještaj i prehranu) pokrit će Sveučilište u Trstu. Troškove prijevoza snose sami sudionici. 

Organizacijski odbor Sveučilišta u Trstu izabrat će kandidate i obavijestiti ih do 18. prosinca 2014. Izabrani kandidati primit će upute o registraciji, koju trebaju napraviti do 16. siječnja 2015.

Originalni tekst poziva s preliminarnim programom možete preuzeti OVDJE.

Više o DIAnet međunarodnoj školi i projektu Danube: Future Projects pronaći ćete na: http://www.danubefuture.eu/

 Top