Vijest
07.02.2022

Dani karijera na Pravnom fakultetu

U tjednu od 14. do 18. veljače 2022. Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira "Dane karijera" i svi ste srdačno pozvani! 

Dani karijera namijenjeni su prvenstveno studentima Pravnoga fakulteta koji su diplomirali u posljednjih nekoliko mjeseci, ili će uskoro diplomirati. Prijaviti se mogu i drugi zainteresirani studenti, ali prednost za sudjelovanje na nekim radionicama imaju oni studenti (aktivni i diplomirani) koji tijekom 2022. traže ili će tražiti zaposlenje. 

Prva tri dana, od ponedjeljka, 14. do srijede, 16. veljače, niz će stručnjaka iz odvjetništva, sudstva, javnoga bilježništva, gospodarstva, državne uprave i socijalnoga rada, održati interaktivna predavanja na kojima će govoriti o prednostima i nedostacima rada u tim sektorima te vještinama koje su potrebne za rad u njima. Zadnja dva dana, 17. i 18. veljače (četvrtak i petak), od 12 do 16 sati, održat će se Career Speed Dating s ukupno 18 poslodavaca iz različitih sektora, u kojima ćete imati prilike izravno, jedan na jedan, razgovarati s pojedinim poslodavcima i možda dogovoriti i buduće zaposlenja. Događanje je organizirano uz podršku udruge "Meritokrat".

Prva tri dana, Dani karijera će se odvijati hibridno (fizički prisutni izlagači i publika koja se registrira putem registracijskoga obrasca), a zadnja dva dana, Career Speed Dating, isključivo uživo (Gundulićeva ulica 10, dvorane I i IV), za što je potrebna prethodna registracija putem istoga registracijskoga obrasca.

Moguće je i pratiti online, putem Zoom aplikacije:

Meeting ID: 945 7263 8571
Passcode: 245028

Cilj Dana karijera je osnažiti vas za razvoj vaše poslovne karijere kroz održavanje praktičnih radionica na kojima ćete steći vještine potrebne za pronalazak posla i početak rada u struci, razgovore s potencijalnim poslodavcima, uključujući i Career Speed Dating (kratke individualne razgovore s potencijalnim poslodavcima), razgovore s alumnima Fakulteta.

Sudjelovanje na radionicama uvjet je za sudjelovanje u Career Speed Datingu.

Prijaviti se možete do 9. veljače putem registracijskoga obrasca: 

REGISTRACIJSKI OBRAZAC

PROGRAM DANA KARIJERATop