Vijest
24.01.2023

Dan TTF-a i 15. znanstveno-stručno savjetovanje

U srijedu 25. siječnja 2023. s početkom u 11 sati održat će se svečana sjednica Fakultetskoga vijeća povodom obilježavanja Dana Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a u Zagrebu. Svečana sjednica će se moći pratiti putem poveznice.

Dan kasnije, 26.  siječnja od 9.30 sati Tekstilno-tehnološki fakultet organizira svoje tradicionalno 15. znanstveno-stručno savjetovanje "Tekstilna znanost i gospodarstvo - TZG", kojemu je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom.

Tema savjetovanja "Održiva moda, tekstil i zelene tehnologije u kontekstu kružnog gospodarstva" daje naglasak na održivi razvoj i kružno gospodarstvo, te napredne procese i tehnologije za realizaciju suvremenoga, ekološki pogodnoga tekstila i odjeće. Program savjetovanja TZG 2023. uključit će pozvana predavanja renomiranih stručnjaka iz državnih, visokoobrazovnih i istraživačkih institucija kao i gospodarstva te posterska priopćenja znanstvenih i stručnih radova. Skup će pratiti i brojne druge aktivnosti. Bit će to ujedno i prigoda za susrete, razmjenu mišljenja i iskustava te uspostavu suradnje među sudionicima s visokih učilišta, instituta i gospodarstva.

Javno praćenje savjetovanja bit će omogućeno i putem YouTube kanala.

Program savjetovanja bit će objavljen 24. siječnja ovdje.Top