Vijest
07.03.2017

Dan otvorenih vrata na Hrvatskom vojnom učilištu "Dr. Franjo Tuđman"

Peti Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u ovoj akademskoj godini održat će se u subotu 18. ožujka 2017. od 10 do 13.30 sati.

Kroz kraću prezentaciju sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje svi posjetitelji imat će priliku upoznati se s preddiplomskim sveučilišnim studijskim programima, uvjetima i načinu upisa, kadetskim obvezama i pravima te vojnom obukom. Predviđen je obilazak važnijih objekta u vojarni (smještajni objekti, sportske dvorane, restoran, knjižnica, kapelica) te razgled vojnoga naoružanja i taktičko-tehničkoga zbora. Bit će i prilike za razgovor s kadetima.

U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota. Posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenoga aviona MIG-21.

Pozivamo sve zainteresirane  da se  najkasnije do 17. ožujka 2017. prijave za sudjelovanje putem obrasca.

Za sve koji dolaze osobnim vozilom bit će osigurano parkiralište. Molimo sve prijavljene posjetitelje da na Dan otvorenih vrata dođu do vojarne u Ilici 256b najkasnije do 9.45 sati i da sa sobom ponesu identifikacijski dokument.Top