Vijest
04.10.2019

Dan doktorata na Veterinarskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu organizira drugi Dan doktorata koji će se održati u petak 11. listopada 2019. godine s početkom u 9 sati (Ulica Vjekoslava Heinzela 55).

Dan doktorata je festival znanosti svakoga doktorskog studija i kroz ovo će se događanje predstaviti obranjeni doktorski radovi odabrani iz svih grana veterinarske medicine.

 

Program

Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ove godine obilježava 100 godina postojanja, čime se ubraja u pet najstarijih sastavnica Sveučilišta. Tijekom svih tih godina Fakultet i veterinarska profesija pokazali su i opravdali svoju društvenu važnost u službi zaštite zdravlja, što je i slogan ovogodišnje proslave.

Danas je Veterinarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu europski prepoznata, vrhunska obrazovna institucija priznate kvalitete, vodeća u ovom dijelu Europe, što dokazuje i studijem veterinarske medicine na engleskom jeziku.

Za ovu važnu obljetnicu djelatnici Fakulteta, studenti, ali alumni, planiraju brojna događanja kojima će obilježiti prvih stotinu godina.

Ostala događanja organizirana povodom 100. obljetnice možete vidjeti OVDJE.
Top