Vijest
01.04.2019

Dan doktorata na FER-u

na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, u utorak 16. travnja 2019. održat će se Dan doktorata FER-a. 

Uz povećanu vidljivost istraživačkih aktivnosti i rezultata FER-a, ovaj događaj dodatno će obogatiti i obrazovanje doktoranada, kroz predstavljanje vlastitih rezultata i razmjenu iskustava.

Program skupa obuhvatit će usmenu i poster-sekciju uz neformalno druženje i umrežavanje te popodnevnu radionicu namijenjenu doktorandima. 

Usmena sekcija predstavit će uspješne doktore znanosti potekle s Fakulteta elektrotehnike i računarstva: s jedne strane, nedavno promovirane doktore znanosti, koji su za svoje doktorske disertacije obranjene u ak. god. 2017./2018. bili nagrađeni fakultetskim nagradama, a s druge strane, dr. sc. Darka Gojanovića, istaknutog hrvatskog stručnjaka koji je, nakon stjecanja doktorata u području računalne grafike 1982. godine (na tadašnjem ETF-u), ostvario uspješnu karijeru u području projektiranja procesora u Silicijskoj dolini.

U poster-sekciji bit će predstavljeni preliminarni rezultati doktorskih istraživanja u obliku postera.

Program događaja dostupan je putem web-stranice.  Zajednička sekcija počinje u 11.00 sati, nakon čega će biti prigodni domjenak.

Svoj dolazak molimo potvrdite putem elektroničke pošte na adresu dan.doktorata@remove-this.fer.hr ili na telefon (01) 6129 800 do utorka, 9. travnja.

 Top