Vijest
30.06.2021

Dan doktorata 2021. Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu

Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu poziva sve zainteresirane na "Dan doktorata 2021.", koji će se održati u utorak 6. srpnja 2021., u "hibridnom" obliku, s glavnim događajem uživo od 15.30 do 17.30 sati u auli Fakulteta te uz mogućnost online praćenja putem platforme Microsoft Teams.

Uz povećanu vidljivost istraživačkih aktivnosti i rezultata FER-a, ovaj događaj će doktorandima pružiti priliku za predstavljanje vlastitih istraživačkih rezultata i prenošenje iskustava. Posteri koji prikazuju aktualne rezultate doktorskih istraživanja pripremili su studenti 3. godine doktorskog studija, a dostupni se putem elektroničke galerije na gore navedenoj web-stranici. Online dio programa činit će uvodno predavanje i panel diskusija s troje nedavno promoviranih doktora znanosti, koji su za svoje disertacije bili nagrađeni fakultetskim nagradama, te proglašenje pobjednika natjecanja za najbolji poster i prezentaciju pobjedničkog postera.

Pristup događaju otvoren za sve zainteresirane i bit će omogućen putem platforme MS Teams, a poveznicu možete dodati u svoj kalendar.

Program događaja dostupan je putem web-stranice "Dana doktorata 2021".

 

 Top