Vijest
04.12.2017

ASEF Summer University (ASEFSU) - 27.1.-10.2.2018.

ASEF Summer University (ASEFSU21) održat će se od 27. siječnja do 10. veljače 2018. u Melbourneu (Australija) i Christchurchu (Novi Zeland) na temu Youth with Disabilities: Shaping inclusive ASEM Societies.

Dvotjedni program namijenjen je studentima i mladim profesionalcima od 18 do 30 godina starosti iz 51 države ASEM-a (Asia-Europe Meeting - Azijsko-europski sastanak na vrhu) u svrhu njegovanja međukulturalnih razmjena i mreža.

Krajnji je cilj projekta proširivanje vidika, produbljivanje znanja o suvremenim problemima te predlaganje konkretnih rješenja za društvene izazove s kojima se susreću mladi s invaliditetom.

Studenti svih akademskih disciplina i tjelesnih sposobnosti s izvrsnim poznavanjem engleskog jezika u govoru i pismu pozvani su prijaviti se. Odabranim će kandidatima biti subvencionirani trošovi sudjelovanja, smještaja, hrane i putni troškovi.

Kandidati se mogu prijaviti putem on-line obrasca dostupnim na sljedećoj poveznici: https://asiaeuropefoundation.formstack.com/forms/asefsu21_open_call .

Prijave su otvorene do 10. prosinca 2018. do 23:59h po GMT-u.

Više informacija dostupno je na stranicama Asia-Europe Foundationa, http://asef.org/  i u privitcima.

 

Privitci:Top