Vijest
16.05.2017

7. Svjetski virtualni kongres studenata dentalne medicine

Udruga studenata dentalne medicine organizira 7. Svjetski virtualni kongres studenata dentalne medicine (7th Virtual World Congress of Dental Students) u srijedu 17. svibnja 2017. u 17 sati, u predavaonici Stomatološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Gundulićeva 3).

Virtualni kongres je projekt realiziran uz pomoć Centra za e-učenje Sveučilišnog računskog centra (SRCE) i Stomatološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Udruga ga je pokrenula u sklopu svojih međunarodnih aktivnosti i aktivnosti usmjerenih na poticanje znanstveno-istraživačkog rada studenata. Projekt omogućava studentima cijeloga svijeta besplatno praćenje predavanja i sudjelovanje na kongresu – prezentirajući svoje radove kolegama i stručnjacima s raznih Sveučilišta.

To je jedan od nekoliko virtualnih kongresa u svijetu ovakve vrste i jedan od prvih namijenjen studentima dentalne medicine. Nije važno u kojem dijelu svijeta živite i studirate; jednostavno se priključite na internet i postajete dio događanja na kojem se razmjenjuju iskustva, ideje i znanje s brojnim kolegama i profesorima diljem svijeta.

Više možete vidjeti ovdje.Top