Vijest
23.05.2023

Zajednička ekipa Rektorata i Ministarstva znanosti i obrazovanja osvojila srebro u malom nogometu

U nedjelju 21. svibnja 2023. održano je finale UniSport ZG malonogometne lige zaposlenika Sveučilišta u Zagrebu u kojemu su se borili za najsjajniju medalju tim Studentskoga centra protiv zajedničkoga tima Rektorata i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

U napetoj igri s rezultatom 3 - 1 ipak je bolja bila ekipa Studentskoga centra, ali ništa manje ponosni s osvojenim drugim mjestom i srebrnom medaljom doma su otišli djelatnici Rektorata i Ministarstva znanosti i obrazovanja. To je prva srebrna medalja za Rektorat Sveučilišta u Zagrebu!

Vrlo je važno reći i da je najbolji strijelac Lige Grgo Slavica, također iz ekipe Rektorata i Ministarstva znanosti i obrazovanja.

UniSport ZG malonogometna liga djelatnika Sveučilišta u Zagrebu počela je 15. travnja i okupila djelatnike akademske zajednice u 8 ekipa. Prilika je to da zaposlenici pokažu svoju sportsku stranu i izgrade još snažniju povezanost među sastavnicama Sveučilišta. I u budućnosti Sveučilište u Zagrebu nastojat će razvijati sportsku kulturu te promicati zdravlje i timski duh među djelatnicima. Ovo iskustvo potiče sve da budemo još bolji i da nastavimo natjecanja s istim entuzijazmom i strašću. Srebrna medalja koju je ovaj tim osvojio predstavlja našu snagu, upornost i zajedništvo.

Iskrena hvala svima koji su podržali ovo natjecanje, naše "srebrne" i koji su zdušno navijali na tribinama. Čestitamo svim sudionicima natjecanja na izvrsnoj igri i kolegijalnosti koju su pokazali tijekom cijeloga natjecanja. Njihova posvećenost, sportski duh i suradnja bili su iznimni, a ovaj uspjeh je rezultat zajedničkoga rada i predanosti.Top