Vijest
09.01.2023

"It starts with you"- prijavite se na predavanja o mentalnom zdravlju!

Tim Evaluacije kao dio studentske udruge eSTUDENT predstavio je novi projekt o mentalnom zdravlju Udruge pod nazivom It starts with you koji s predavanjima na temu stresa i anksioznosti počinje već u siječnju. Studentice i studenti će se moći kroz predavanja i radionice upoznati s temama mentalnoga zdravlja te dobiti alate koji će im pomoći da ga unaprijede.

Prvo predavanje održat će se u utorak 17. siječnja 2023. u 17 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Predavačici Anamariji Bogović, izv. prof. dr. sc. na Hrvatskom katoličkom sveučilištu, u fokusu zanimanja je klinička psihologija, a u predavanju pod nazivom "Anksioznost - kako je prepoznati, razumjeti i nositi se s njom?" pozabavit će se anksioznošću s više aspekata, počevši od toga zašto smo uopće anksiozni te kako se najbolje suočiti s tim stanjem, a ciljano prilagođeno studentskoj populaciji.

"Nošenje sa stresom - odakle dolazi stres i koji su nam okidači?" tema je drugoga predavanja koje će se održati u srijedu 25. siječnja 2023. u 17.30 sati, također na Fakultetu elektrotehnike i računarstva. Hana Gačal, asistentica s Edukacijsko-rehabilitacijskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu govorit će o izvorima stresa i kako on nastaje, kako se s njime nositi te će pojasniti što je to pozitivan stres. 

Na predavanja se možete prijaviti OVDJE.

Saznajte više!

Za više informacija o narednim predavanjima u sklopu projekta It starts with you redovito posjećujte mrežnu stranicu eSTUDENTa. Kako bi ostali upoznati sa svim ostalim aktivnostima pratite društvene mreže Facebook, Instagram i LinkedIn, a za pravovremene osiguravanje informacije prijavite se na newsletter.

Tim Evaluacije jedan je od timova eSTUDENTa značajan za svakog njezinog člana jer se ovaj tim, poznat i pod kraticom EVAL, bavi općim zadovoljstvom eSTUDENTovih članova: brinu se da se svi u Udruzi osjećaju dobro, promiču važnost mentalnog zdravlja te propituju zadovoljstvo odnosa koji su indikator uspješnosti svih suradnji.Top