Vijest
01.12.2022

Get Started in Health Innovation Demo dan – završno predstavljanje inovativnih rješenja u zdravstvu

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu u ulozi EIT Health huba za Hrvatsku i Lean Startup Hrvatska pozivaju Vas na Get Started in Health Innovation Demo dan – završno predstavljanje inovativnih rješenja u zdravstvu u utorak 6. prosinca 2022. u 13.30 sati u prostoru poslovne zgrade Sky office (Ulica R. Frangeša Mihanovića 9, Zagreb). 

Na događanju će biti predstavljena inovativna rješenja sedam odabranih timova koja su razvijena u proteklih šest mjeseci u sklopu programa Get Started in Health Innovation.

Riječ je o programu specijalizirane potpore start-up timovima u zdravstvenoj industriji namijenjenom svima koji žele ostvariti napredak ili pozitivno utjecati na pružanje kliničke skrbi, poboljšati iskustvo pacijenata, povećati učinkovitost sustava i poslovne strane pružanja zdravstvene skrbi te osigurati rješenja koja poboljšavaju zdravlje i kvalitetu života, kao i moguće ranije prepoznavanje i liječenje bolesti.

U programu su sudjelovali pojedinci ili start-up timovi u ranoj fazi razvoja svojih rješenja prije izlaska na tržište, studenti diplomskih ili doktorskih studija, istraživači iz područja prirodnih, tehničkih ili društvenih znanosti te zdravstveni poduzetnici. Sudionici programa dobili su podršku u procesu oblikovanja poslovne ideje, stručne tehničke ili znanstvene pomoći u razvoju proizvoda, izlaska na tržište te u razvoju poslovanja.

Predstavljene inovacije ocjenjivat će stručno prosudbeno povjerenstvo, sastavljeno od investitora i stručnjaka: Stevica Kuharski (Fil Rouge Capital), Vedran Blagus (South Central Ventures), Mirna Marović (VentureXchange) i Ernest Meštrović (Xellia).

Događaj će biti otvoren za javnost, a prijave se primaju online putem POVEZNICE.

Objave vezane uz Get Started in Health Innovation možete pratiti na mrežnim stranicama i društvenim mrežama:

Health Lean Startup

CIRTT

Facebook

LinkedInTop