Vijest
26.09.2022

Postani dio eSTUDENT-a u novoj akademskoj godini!

Pitate što će vam nova akademska godina donijeti, što ćete novo naučiti, koje vještine razviti, kakve ljude upoznati i gdje se dobro zabaviti? Sve odgovore na ova pitanja kriju tri riječi - eSTUDENT-ov pristupni proces!

eSTUDENT jednom godišnje svim studenticama i studentima nudi priliku da se volonterski uključe u rad najveće studentske udruge u Hrvatskoj kroz svoj pristupni proces. Udruzi se možeš pridružiti u Zagrebu i Varaždinu! Varaždinska mreža ove godine kreće s novim projektom "Zasvijetli za druge", noćnom utrkom koja spaja sport, zabavu i humanitarni duh te promiče zdrav i aktivan način života.

Kako mogu postati član?
Vrata Udruge za sve zainteresirane otvorene su od petka 23. rujna do ponedjeljka 10. listopada 2022. na poveznici.

Udruga broji 8 skupina i čak 19 timova! Pristupni proces svakog tima čine dva dijela, to su zadaci koje je potrebno riješiti kako bi se moglo pristupiti drugom dijelu, odnosno intervjuu. Udruga pokriva mnoga područja, od poslovnih i humanitarnih projekata, IT-ja, ljudskih potencijala, do event i content managementa te mnoga druga. "Drago mi je, eSTUDENT!" panel je na kojem će biti predstavljen rad Udruge, pregled i detaljniji uvid u rad svih skupina i timova. Još bitnije - podijelit ćemo sa svima koji dođu djelić atmosfere koji će buduće članove dočekati u avanturi zvanoj eSTUDENT godina! Ondje će za pitanja na raspolaganju biti novi voditelji timova, kao i predsjedništvo Udruge. Prvo upoznavanje s eSTUDENTom dogodit će se u četvrtak 6. listopada 2022. u IQ baru (Ul. Lavoslava Ružičke 66).

Zašto se uključiti?
eSTUDENT jedna je od najaktivnijih studentskih udruga koja okuplja oko 200 članica i članova. Oni su mahom proaktivni i ambiciozni studenti, uvijek spremni za zabavu, a usput žele upotpuniti svoje iskustvo studiranja. Vrijednosti kojima se Udruga vodi su razvijanje mreža poznanstava, edukacija, proaktivnost i humanitarnost! Uključivanjem u Udrugu dobit ćeš priliku upoznati mnogo novih ljudi sličnih interesa, razviti neke nove vještine ili unaprijediti postojeća znanja s određenoga područja. Moći ćeš vidjeti kako izgleda organizacija i vođenje projekata s raznim partnerima iz poslovnoga svijeta.

Uz to, dočekat će te pregršt prilika za zabavu kao i teambuildinzi kako bi nova poznanstva mogla prerasti u prijateljstva. Na kraju godine, ako ispuniš sve svoje obveze, dobit ćeš certifikat Udruge s kojim ćeš značajno moći poboljšati svoj životopis.

Za sve informacije o pristupnom procesu i novostima koje ti eSTUDENT sprema u narednoj akademskoj godini potraži na našoj stranici.Top