Vijest
02.06.2022

12. MoodleMoot Hrvatska

U organizaciji Srca, 12. godinu za redom u ponedjeljak 6. lipnja 2022. s početkom u 9.45 sati održava se online MoodleMoot Hrvatska. Kao i svake godine organizirano je pregršt zanimljivih prezentacija te tri pozvana predavanja, a pripremljene su i radionice.

Vrlo zanimljivo pozvano predavanje održat će profesorica Denise Whitelock s britanskoga Open Universityja na temu vrednovanja u online okruženju. Tu su i predavanje moodle.org o Moodle Akademiji te predavanje Roba Lowneja s irskoga Dublin City Universityja o podršci nastavnicima u razvoju digitalnih kompetencija. U prezentacijama će izlagači govoriti o tehničkim detaljima sustava Moodle, alatima kao što je npr. H5P i kako koriste razne Aktivnosti i Resurse u sustavu Moodle, o iskustvima u nastavi uz sustav Moodle, posebice tijekom pandemije, o testovima i vrednovanju online, o analitikama učenja te o Moodlu i otvorenim obrazovnim sadržajima.

Za utorak 7. lipnja 2022. pripremljene su dvije radionice koje će sigurno biti od velike koristi nastavnicima i svima koji pripremaju nastavu. Prva je radionica "Kako snimiti i objaviti predavanje (OBS studio)" u 9 sati, a druga "Kako izraditi aktivnost Lekcija u sustavu Moodle" u 11 sati.

Prijave su obavezne te su ograničena mjesta. Prijave za sudjelovanje su još otvorene, a mjesta na radionicama se popunjavaju. Sve informacije su na mrežnoj stranici MoodleMoot Hrvatska 2022.

PLAKATTop