Vijest
20.01.2022

Predstavite svoje istraživačke aktivnosti na godišnjoj međunarodnoj konferenciji o poslovanju, pravu i gospodarstvu

Pozivamo vas na sudjelovanje u sekciji "Studentski plakat" na međunarodnoj znanstvenoj konferenciji pod nazivom "9. godišnja međunarodna konferencija o poslovanju, pravu i gospodarstvu" (9th Annual International Conference on Business, Law & Economics) koja će se održati u Ateni od 2. do 4. svibnja 2022. u organizaciji Instituta ATINER (Athens Institute for Education and Research) i MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana. Studentska sekcija organizira se drugi put ove godine za studente partnerskih institucija.

Studenti će moći sudjelovati u predstavljanju plakata kao dijelu šire teme Konferencije "Poslovanje, pravo i gospodarstvo". Prezentacija plakata održat će se virtualno putem aplikacije Zoom, a u slučaju povoljne epidemiološke situacije održat će se u Ateni.

Krajnji rok za predaju teme za studentski plakat je 1. ožujak 2022. Sudjelovanje na Konferenciji za studente je besplatno.

Više o sudjelovanju možete pročitati OVDJE.

Odazovite se i sudjelujte jer ovo je jedinstvena prilika da svoje istraživačke radove predstave svojim kolegama u međunarodnom okruženju!

Više informacija možete dobiti na sljedećim e-adresama: 

info@remove-this.mlcljubljana.com

natja.lavric@remove-this.mlcljubljana.com

Top