Vijest
31.12.2021

Prijave za European Leadership Academy u Francuskoj

U tijeku su prijave za zimsku školu European Leadership Academy koja će se održavati od 21. do 25. veljače 2022. u Nici u Francuskoj. 

Studentice starije od 18 godina s područja EU i zemalja Zapadnoga Balkana imaju priliku provesti pet dana u Nici, na Azurnoj obali u Francuskoj učeći od vodećih stručnjaka iz područja međunarodnih odnosa, prava, tehnologije i vodstva (leadership).

Sudjelovanje u programu zimske škole potpuno je besplatno za odabrane kandidatkinje, a organizator European Leadership Academy pokriva sve troškove, što uključuje i troškove putovanja.

Riječ je o programu koji je usmjeren na jačanje ženskoga vodstva (leadership) u digitalnom dobu, čime se odabranim kandidatkinjama omogućava stjecanje iskustava koja će im pomoći u pokretanju karijere nakon završetka studija. 

Zimsku školu Winter School for Female Leadership in the Digital Age organizira European Leadership Academy  u okviru programa Huawei Seeds for the Future.

Svi detalji o Zimskoj školi, kao i obrazac za prijavu, dostupni su na službenoj mrežnoj stranici European Leadership Academy:  https://www.europeanleadershipacademy.eu/our-programme/winter-school/homepage-winter-school/ 


Kandidatkinjama se proporučuje snimanje kratkoga motivacijskoga video-materijala u trajanju do jedne minute koji mogu priložiti s obrascem za prijavu.

Krajnji rok prijave za zimsku školu je 3. siječnja 2022. Top