Vijest
29.07.2021

Održana konstituirajuća sjednica Upravnoga vijeća Studentskoga centra u Zagrebu

Na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o prestanku sanacije Studenskoga centra u Zagrebu Sveučilišta u Zagrebu, Senat je na svojoj 13. izvanrednoj sjednici u ak. god. 2020./2021., održanoj 27. srpnja 2021. u elektroničkom obliku, donio Odluku o imenovanju Upravnoga vijeća Studentskoga centra Zagreb.

U Upravno vijeće Studentskoga centra imenovani su rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, glavni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja mr. sc. Goran Kolarić, predstavnik zaposlenika Studentskoga centra Nenad Pavlinić i predsjednik Studentskoga zbora Sveučilišta u Zagrebu Mihovil Mioković.

U skladu s odlukama Vlade i Senata, u četvrtak 29. srpnja 2021. održana je konstituirajuća sjednica Upravnoga vijeća Studentskoga centra u Zagrebu. Na sjednici je za o. d. ravnatelja Studenskoga centra u Zagrebu jednoglasno izabran njegov dosadašnji sanacijski upravitelj mr. sc. Mirko Bošnjak, koji će na toj dužnosti ostati do završetka provedbe novoga natječaja za ravnatelja SC-a, a najduže u vremenu od jedne godine.Top