Vijest
08.04.2021

Otvorene prijave za "BoostUp! 2021 RIS Edition"

BoostUp! 2021 RIS Edition natjecanje je EIT Manufacturing inovacijske zajednice namijenjeno razvojnim tvrtkama (eng. start-up), scale-up tvrtkama, SME tvrtkama, poduzetnicima i inovatorima iz RIS država, među kojima je i Hrvatska, koji imaju inovativne ideje i prijedloge vezane uz proizvodne procese.

Natjecanje se dijeli u tri kategorije: Create, Accelerate i Transform.

  • Create kategorija namijenjena je timovima i poduzetnicima u ranoj fazi (prije osnivanja tvrtke).
    Više o kategoriji, kriterijima ocjenjivanja i uvjetima za prijavu možete doznati OVDJE.
  • Accelerate kategorija namijenjena je tvrtkama koje namjeravaju širiti svoje poslovanje u nova zemljopisna područja i na nova tržišta.
    Više o kategoriji, kriterijima ocjenjivanja i uvjetima za prijavu možete doznati OVDJE.

  • Transform kategorija namijenjena je tržišno aktivnim tvrtkama koje su identificirale transformacijske izazove za koje im treba potpora u pronalasku odgovora.
    Više o kategoriji, kriterijima ocjenjivanja i uvjetima za prijavu možete doznati OVDJE.

Najbolji će timovi imati priliku osvojiti nagrade u obliku „paketa rasta“ (eng. growth package) koji uključuju edukaciju, mentoriranje i pomoć u zaštiti intelektualnoga vlasništva. Osim toga, u kategorijama Create i Accelerate prva će tri tima osvojiti novčane nagrade od 10.000 eura za prvo mjesto, 7.000 za drugo i 5.000 eura za treće, koje su namijenjene za razvoj proizvoda, a u Transform kategoriji prva dva tima bit će nagrađena s 10.000 odnosno 7.000 eura.

Samo natjecanje održavat će se 11. i 12. svibnja 2021. u sklopu manifestacije ViennaUP'21, najvećega događaja u Europi namijenjenoga razvojnim tvrtkama.

Prijave za BoostUp! 2021 traju do 26. travnja, a prijaviti se i više informacija možete doznati OVDJE.

 Top