Vijest
08.03.2021

Započele prijave za eSTUDENT-ov najzdraviji projekt!

Projekt "Mozak voli zdravo", čiji je glavni zadatak motivirati i educirati mlade ljude o zdravom načinu prehrane te poboljšanju životnih navika, i ove godine tradicionalno organizira kulinarsko natjecanje pod nazivom "Brocoola".

Prijave su otvorene od 8 do 17. ožujka 2021.

Natjecanje se održava za sve studente koji uživaju u kuhanju, kreativni su i nose u sebi natjecateljski duh. Svake godine pomno se bira glavni zadatak natjecanja, a ove godine to će biti zdrave filmske grickalice. Tko ne voli grickalice? Često su nam međuobrok, spašavaju nas od gladovanja kada žurimo i od dosade kada je film loš. Neizostavne su u vrijeme ispitnih razdoblja jer ponekad djeluju umirujuće.

Iako se grickalice smatra nezdravim namirnicama, natjecatelji ovaj put imaju priliku ispraviti taj mit i predstaviti grickalice u potpuno novom ruhu – onom zdravom, ali opet ukusnom i primamljivom. Najvažniji dio ovoga natjecanja je osmišljavanje savršenoga recepta, priprema grickalica, a cijeli je proces potrebno ovjekovječiti u obliku videa.

Deset najuspješnijih natjecatelja osvojit će vrijedne nagrade. 
No, za osvajanje nagrade potrebno je prijaviti se.

Za više informacija možete posjetiti službenu stranicu eSTUDENT-a gdje možete saznati više zanimljivosti o Brocooli, ali i drugim natjecanjima i aktivnostima eSTUDENTa. Top