Vijest
05.03.2021

Nagradni natječaj "Student DIGI Award 2021"

I ove godine pokrenut je nagradni natječaj "Student DIGI Award 2021", kojim se biraju najbolji hrvatski mladi inovatori. Ako još niste, imate deset dana za prijavu!  


Na natječaj koji organizira Jutarnji list u suradnji s europarlamentarcem Valterom Flegom, izvjestiteljem europskoga programa "Digitalna Europa", prijaviti se mogu svi studenti i učenici srednjih škola, kao i timovi studenata i učenika koji razvijaju svoje inovativno rješenje.

Najbolji projekt i tim osvaja novčanu nagradu iz fonda od 50 tisuća kuna. Osim toga, najbolji finalisti mogu ostvariti i pravo na mentorsku podršku Zagrebačkoga inovacijskog centra (ZICER) za daljnji razvoj svoje inovacije, a deset najboljih projekata i inovatora biti će predstavljeno u tiskanom i digitalnom izdanju Jutarnjeg lista.

Na nagradni natječaj 'Student DIGI Award 2021' mogu biti prijavljena sva inovativna rješenja, aplikacije, softveri, hardveri, ostali proizvodi. Glavno preporučeno područje su digitalne transformacije, robotika, "smart city" i "smart villages" rješenja, primjene strojnoga učenja i umjetne inteligencije, a ostala preporučena područja su zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost, hrana i bioekonomija, moderno obrazovanje, turizam te edukacija.

Pravila nagradnoga natječaja

Prijava na natječajTop