Vijest
03.02.2021

Sveučilište u Zagrebu raspisalo natječaje za dodjelu godišnjih nagrada

Natječaj za dodjelu Nagrade „Andrija Mohorovičić" za ak. god. 2020./2021.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Andrija Mohorovičić", rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 21. siječnja 2021. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade “Andrija Mohorovičić" za ak. god. 2020./2021.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim stručnjacima za postignute znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, prijenos znanja te odgoj mladih stručnjaka u području prirodnih znanosti.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta do 25. lipnja 2021. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Andrija Mohorovičić"

 

Natječaj za dodjelu Nagrade „Fran Bošnjaković" za ak. god. 2020./2021.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Fran Bošnjaković", Senat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj je sjednici, održanoj 26. siječnja 2021., donio Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade „Fran Bošnjaković" za ak. god. 2020./2021.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim stručnjacima za postignute znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, prijenos znanja te odgoj mladih stručnjaka u području tehničkih znanosti.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta zaključno do 25. lipnja 2021. godine.

Odluka Senata

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade “Fran Bošnjaković"

 

Natječaj za dodjelu Nagrade „Andrija Štampar" za ak. god. 2020./2021.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade "Andrija Štampar", rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 21. siječnja 2021. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade “Andrija Štampar" za ak. god. 2020./2021.

Nagrada se dodjeljuje istaknutim stručnjacima za postignute znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke, prijenos znanja te odgoj mladih stručnjaka u području biomedicinskih znanosti.

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta do 25. lipnja 2021. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade "Andrija Štampar"


Natječaj za dodjelu Nagrade "Ars summa Universitatis" za akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Ars summa Universitatis”, rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras donio je 21. siječnja 2021. Odluku o raspisivanju natječaja za dodjelu godišnje Nagrade “Ars summa Universitatis " za ak. god. 2020./2021.

Nagrada se dodjeljuje zaposlenicima u umjetničko-nastavnim zvanjima za umjetničko-nastavne rezultate u promicanju umjetničkih disciplina i struke, nacionalne kulture i umjetnosti, te prijenos znanja, posebice u odgoju mladih umjetnika i stručnjaka u umjetničkom području Sveučilišta u Zagrebu. 

Prijedlozi se upućuju Senatu Sveučilišta zaključno do 25. lipnja 2021. godine.

Odluka rektora

Pravilnik o uvjetima i postupku dodjele Nagrade „Ars summa Universitatis"Top