Vijest
19.01.2021

44. Međunarodni ICT skup MIPRO 2021

44. Međunarodni ICT skup MIPRO 2021 održat će se od 24. do 28. svibnja 2021. u Opatiji, uz tehničko kosponzorstvo IEEE-a (Institute of Electrical and Electronics Engineers).

Ovogodišnji slogan skupa je „ICT u obnovljivim energetskim tehnologijama“, a pokrit će različita područja primjene ICT-a, od mikroelektronike, elektronike, podatkovne znanosti, biomedicine, telekomunikacija, preko računala u obrazovanju, inženjerskoga obrazovanja do inteligentnih i poslovnih inteligentnih sustava, robotike, digitalne ekonomije, prava i još mnoga druga područja. Ove godine skup daje poseban značaj vodikovoj energiji te je osnovano novo savjetovanje pod nazivom “Regionalno savjetovanje o vodikovoj energiji - RHEC” koje će se kao takvo održati prvi put.

Ova je najava primarno namijenjena autorima znanstvenih i stručnih radova i poziv na njihovo sudjelovanje jer će se skup, osim savjetovanja i specijalne sekcije, sastojati i od različitih zanimljivih radionica, okruglih stolova, pozvanih prezentacija i predavanja te drugih programskih segmenata. Radove je moguće prijaviti za 15 različitih savjetovanja i/ili 1 specijalnu sekciju. Svi radovi će proći dvije dvostruko anonimne recenzije, a ista osoba može prijaviti više radova.

Prezentirani radovi na engleskom jeziku bit će poslani za uključenje u digitalnu bazu IEEE Xplore.

Rok za prijavu sažetaka je ponedjeljak, 1. veljače 2021. 

Cjelovite upute za autore, rokovi, kotizacije i ostali važni detalji dostupni su OVDJE.

Odgovore na dodatna pitanja možete zatražiti na adresi mipro@remove-this.mipro.hr.

 Top