Vijest
30.11.2020

3. Dan karijera Metalurškoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu

Metalurški fakultet Sveučilišta u Zagrebu svake akademske godine organizira niz aktivnosti i događanja u svrhu predstavljanja obrazovnih programa te nastavne i znanstvene djelatnosti. Jedna od takvih uspješnih manifestacija je "Dan karijera Metalurškog fakulteta".

Ovogodišnji, "3. Dan karijera Metalurškoga fakulteta" održat će se u petak 4. prosinca 2020. s početkom u 10 sati u virtualnoj formi.

Cilj je ovim događanjem povezati studente i buduće potencijalne poslodavce, ukazati na nužnu interakciju Fakulteta i gospodarske zajednice, informirati studente o mogućim prilikama, planiranju i razvoju karijere te omogućiti poslodavcima predstavljanje, umrežavanje i suradnju sa studentima, akademskom zajednicom, učenicima srednjih škola i zainteresiranoj široj publici.

S obzirom da će vrlo brzo određeni broj studenata tražiti svoje prvo zaposlenje, potrebno je potaknuti ih na rano razvijanje poslovnih vještina, promišljanje o razvoju karijere te prepoznavanje prilike, provedbu stručne prakse, pripravništvo, volontiranje, izradu završnoga ili diplomskoga rada u suradnji s gospodarskim subjektima, zajedničke projekte, edukacije, konferencije, stalni posao itd.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj te epidemiološke mjere koje su na snazi ove godine događanje će se održati u virtualnoj formi. Cjelokupni program odvijat će se putem platforme za poslovnu komunikaciju Microsoft TEAMS.

Poveznica za sudjelovanje na 3. DANU KARIJERA (MS TEAMS)

PROGRAMTop