Vijest
28.08.2020

U tijeku prijave za BoostUp! natjecanje

BoostUp! natjecanje je program EIT Manufacturinga, inovatorske zajednice Europskoga instituta za inovacije i tehnologiju, orijentiranoga na podizanje proizvodnje na novu razinu. Program je namijenjen razvojnim tvrtkama i timovima (eng. startup) koji razvijaju inovativna rješenja u unaprjeđenju proizvodnje, kao i onima kojima je potrebna podrška u transformaciji proizvodnih procesa. Dijeli se u tri kategorije: Create, Accelerate i Transform.

Create kategorija namijenjena je timovima i poduzetnicima u ranoj fazi (prije osnivanja tvrtke) s rješenjima u područjima: Green, waste-free manufacturing & Circular EconomyResilient Manufacturing.

Accelerate
kategorija namijenjena je tvrtkama koje namjeravaju širiti svoje poslovanje u nova zemljopisna područja i na nova tržišta. Prijave su moguće u širokom spektru tema: Automation of manufacturing operations (e.g. robotics), Agile, flexible and resilient supply chain, Process and resource consumption efficiency, Prediction of demand, supply and assets usage (e.g. predictive maintenance),  Digitalized platforms (e.g. AI and IoT applications) i Other manufacturing related solutions.

Transform kategorija namijenjena je tržišno aktivnim tvrtkama koje su prepoznale transformacijske izazove za koje im treba podrška u pronalasku odgovora, i to u područjima: Green manufacturing & circular economy, Resilient manufacturing i Flexible and agile manufacturing.

Nagrade u sklopu Create i Accelarate kategorija uključuju podršku u razvoju tehnologije i/ili poslovanja, promociju putem EIT Manufacturing mreže te mogućnost osvajanja novčanih nagrada u finalnom krugu natjecanja. 

U sklopu Transform kategorije odabrane će tvrtke primiti podršku u razvoju poslovanja i transformaciji te u povezivanju s tvrtkama koje potencijalno mogu ponuditi rješenja na označene probleme

Prijave traju do 6. rujna 2020. i možete se prijaviti OVDJE.Top