Vijest
13.05.2020

Projekt "Mozak voli zdravo" ide digitalno

Unatoč nepredviđenoj situaciji, udruga eSTUDENT je odlučila da se projekt Mozak voli zdravo nastavlja u digitalnom obliku. U razdoblju od 18. do 24. svibnja putem društvene mreže Facebook imat ćete priliku naučiti voditi brigu o vlastitom zdravlju na najbolji mogući način, pri čemu se poseban naglasak pridaje pravilnom načinu prehrane, redovitoj tjelovježbi, mentalnom zdravlju te iznimno važnoj osobnoj motivaciji.

Tijekom MVZ Weeka gledat ćete fitness treninge Frane Bobana i recepte Jelene Tomašević te kviz na temu prehrambenih aditiva. Veliki trud uložen u, nažalost, otkazanu konferenciju se isplatio jer će se online realizaciji projekta pridružiti predavači: Dragana Olujić, Natko Beck, Marina Milošević, Mašenjka Katić i Sandra Župarić. Možete očekivati zabavne edukativne kvizove na temelj najvažnijih crtica njihovih predavanja. Na taj način otvara se puno prilika za osvajanje mnogobrojnih darova.

Početkom ožujka održane su radionice pod nazivom: Što jesti u danu, a ne kuhati, Izrada prirodne kozmetike, Koje namirnice mozak (zaista) voli. Također u sklopu projekta Mozak voli zdravo, petu godinu zaredom, organizirano je kulinarsko online natjecanje Brocoola. Više detalja o pobjednicima ovoga studentskog natjecanja i održanim radionicama možete pronaći ovdje.

Pratite društvene mreže eSTUDENT-a Facebook i Instagram gdje će se sudionicima projekta uz motivirajući i poučni sadržaj pružiti prilika za osvajanje vrijednih darova, zato #staytuned.

Posjetite i mrežnu stranicu ili se pretplatite na newsletter kako bi bili u tijeku sa svim aktualnostima iz eSTUDENT svijeta.

 Top