Vijest
11.05.2020

U tijeku su prijave za HelloAIRIS online ljetnu školu

HelloAIRIS je online ljetna škola o umjetnoj inteligenciji koju izvodi EIT Health u suradnji s partnerima GE Healthcareom, LEITAT tehnološkim centrom u Barceloni i KTH  Kraljevskim tehnološkim institutom u Stochkolmu. Osnovana je radi boljega upoznavanja njezinih sudionika s osnovama umjetne inteligencije, otkrivanja i spoznavanja izazova koje ona donosi i izgradnje zajednice znatiželjnih i proaktivnih mislitelja. 

HelloAIRIS je namijenjen sveučilišnim studentima biomedicinskoga, tehničkoga i ekonomskoga područja, ali i mladim liječnicima, pogotovo radiolozima, zainteresiranima za osmišljivanje inovativnih rješenja koja će pridonijeti pristupačnijem zdravstvenom sustavu. Štoviše, program će pridonijeti podizanju svijesti zdravstvenih radnika iz EIT Health RIS područja u koje spada i Hrvatska, da i oni mogu biti ambasadori inovacija i novih tehnologija.

Prijave traju do 5. lipnja 2020., a broj mjesta je ograničen. Prijaviti se možete putem e-adrese na koju treba poslati životopis: Hello.airis@remove-this.ge.com i preko sljedeće poveznice.

Više o samom programu i postupkuprijave saznajte na službenim stranicama ljetne škole.  

Sa svim pitanjima možete se javiti gđi Barbari Panczel, projektnoj koordinatorici u GE Healthcareu, na e-adresu: barbara.panczel@remove-this.ge.com

 

eit health_supported logo Top