Vijest
10.03.2020

BEST Zagreb traži tebe!

Udruga Bratstvo europskih studenata tehnologije (BEST), osnovana 1999. od strane studenata Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, poziva sve zainteresirane studente, alumne, inženjere, poslodavce i ostale koji žele sudjelovati u prijenosu znanja i ostalim aktivnostima Udruge, da se pridruže!

Sastanci su organizirani svaki četvrtak u 20 sati u prostorima Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu ili se možete pridružiti na uvodnom sastanku u utorak 24. ožujka 2020. u 18 sati u Stablu znanja Studentskoga centra u Zagrebu.

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska udruga mladih studenata tehničkih i tehnoloških fakulteta koja studentima Sveučilišta u Zagrebu pruža mogućnost dodatnoga stručnog obrazovanja, kontakta s budućim poslodavcima, rada u međunarodnim timovima, upoznavanje i razumijevanje europskih kultura te razvijanje tolerancije i usavršavanje organizacijskih vještina. Također, stvara prilike za kontakte s tvrtkama, stručne prakse i kasnije zaposlenje u struci.

Rad BEST-a Zagreb je podijeljen u sljedeće glavne grupe:
FR (Fundraising) – Kontakt s tvrtkama
PR (Public Relations) – Odnosi s javnošću
HR (Human Resources) – Ljudski potencijali
IT (Information Technologies) – Informacijske tehnologije

Ovakva podjela se primjenjuje u svim tekućim projektima, a time se osigurava kvaliteta stečenih znanja (“soft skills”) te fleksibilnost njihove primjene.

Postani član BEST-a Zagreb, upoznaj ljude sličnih interesa diljem Europe, sudjeluj u aktivnostima koje organizira Udruga na lokalnim i međunarodnim razinama! Sudjeluj na radionicama kojima ćeš na kreativan način razviti tehnike potrebne za uspješnu karijeru!

Posjeti mrežnu stranicu i prijavi se za uvodni sastanak klikom na prijave. Pratite Udrugu na društvenim mrežama za informiranje o prijavama na stručne seminare koja donose dodatne ECTS bodove i natjecanja preko kojih imaš priliku ostvariti sigurno zaposlenje s vodećim poslodavcima na tržištu.Top