Vijest
25.11.2019

2. Sveučilišni dan međunarodne suradnje

U organizaciji središnjeg Ureda za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Zagrebu održat će se drugi po redu Sveučilišni dan međunarodne suradnje u srijedu 27. studenog 2019. u auli Sveučilišta u Zagrebu. Sastanku će prisustvovati prodekani za međunarodnu suradnju, ECTS koordinatori i kontakti za međunarodnu suradnju sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, uz sudjelovanje gostujućih izlagača.


Također su pozvani članovi Odbora za znanost i međunarodnu suradnju, Povjerenstva za odabir studenata i zaposlenika u programima mobilnosti i Povjerenstva za žalbe u programima mobilnosti.

Teme redovitoga semestarskog sastanka središnjeg Ureda za međunarodnu suradnju tradicionalno će biti međunarodni programi akademske suradnje za studente i nastavno/nenastavno osoblje, a koji uključuju Erasmus+ projekte mobilnosti (KA103 i KA107), sveučilišne bilateralne programe te ostale mogućnosti razmjene nastavnog i nenastavnog osoblja. Sudionici međunarodne mobilnosti (sveučilišni djelatnici i inozemni dolazni studenti) podijelit će svoja osobna iskustva sudjelovanja u Erasmus+ projektima mobilnosti.

Program 2. Sveučilišnoga dana međunarodne suradnjeTop