Vijest
14.11.2019

Na 44. Hrvatskom salonu inovacija - INOVA Sveučilištu u Zagrebu dodijeljena Povelja za promicanje inovatorstva

Savez hrvatskih inovatora i Savez inovatora Zagreba u suradnji s Gradom Zagrebom i Zagrebačkim velesajmom, uz potporu Hrvatske gospodarske komore, organiziraju od 13. do 16. studenog 2019. godine 44. Hrvatski salon inovacija – INOVA 2019. i 15. Izložbu inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova - BUDI UZOR 2019.INOVA je tradicionalna nacionalna izložba inovacija koja od 1971. redovito svjedoči o najvećim uspjesima hrvatskoga inventivnog rada. Pokretač je i simbol inovatorstva u Hrvatskoj, a do sada je okupljala, poticala i javnosti predstavljala tisuće hrvatskih i stotine inovacija iz inozemstva.

Na otvorenju Izložbe Povelju za promicanje inovatorstva dodijeljenu od strane Saveza hrvatskih inovatora Sveučilištu u Zagrebu, u ime rektora prof. dr. sc. Damira Borasa preuzeo je prof. dr. sc. Tomislav Bolanča.

INOVA 2019.

Na fotografiji, s lijeva na desno: predsjednica Saveza hrvatskih inovatora Ljiljana Pedišić, prof. dr. sc. Tomislav Bolanča (FKIT), prof. dr. sc. Dubravko Rogale (TTF), prof. dr. sc. Željko Knezić (TTF), prof. dr. sc. Snježana Firšt Rogale (TTF), a ispred doktorand Daniel Časar Veličan (TTF)Top