Vijest
26.09.2019

Tjedan cjeloživotnog učenja u Srcu

I ove godine će se godine, od 30. rujna do 6. listopada, cijela Hrvatska udružiti u obilježavanju nacionalne kampanje pod nazivom Tjedan cjeloživotnog učenja. Riječ je o obrazovnoj kampanji kojom se građanima prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

 


Velik broj obrazovnih ustanova, pa tako i Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) kojemu je obrazovanje jedna od glavnih djelatnosti, uključuje se u obilježavanje ove kampanje. Prošlogodišnja kampanja obuhvaćala je 898 događanja na kojima je sudjelovalo više od 40.000 građana.

Srce će se u obilježavanje ovogodišnjeg Tjedna cjeloživotnog učenja uključiti organizacijom dvije jednodnevne radionice koje će besplatno biti dostupne svim zainteresiranim građanima.

Radionica „Wordionica“ održat će se u utorak, 1. 10. 2019., od 16.30 do 20.45, a prijave na radionicu obavljaju se putem stranice Prijava-na-radionicu-Wordionica.

Radionica „Exceliranje“ je na rasporedu u srijedu, 2. 10. 2019., od 16.30 do 20.45, a prijave na radionicu obavljaju se putem stranice Prijava na radionicu Exceliranje.

Pozivamo vas da se sudjelovanjem na ovim radionicama pridružite Srcu u obilježavanju Tjedna cjeloživotnog učenja.

Za pregled svih obrazovnih usluga koje Srce nudi pozivamo vas da posjetite stranicu Obrazovnih usluga Srca, a za dodatne informacije obratite se putem adrese edu@remove-this.srce.hr.

Također, od 23. do 27. rujna 2019. u Srcu se tradicionalno na početku akademske godine održava "Tjedan Centra za e-učenje Srca", koji je organiziran s ciljem da se nastavnicima približe tehnologije e-učenja, da ih se educira i pomogne da pronađu najbolji način kako integrirati tehnologije e-učenja u obrazovni proces. Više možete vidjeti OVDJE.Top