Vijest
13.06.2019

Tematska sjednica Povjerenstva za inovacije i transfer tehnologije: Predstavljen studij "Intelektualno vlasništvo"

U srijedu 12. lipnja 2019. u 11 sati u auli Sveučilišta u Zagrebu održana je tematska sjednica Povjerenstva za inovacije i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu na kojoj je predstavljen Poslijediplomski sveučilišni interdisciplinarni specijalistički studij "Intelektualno vlasništvo".

Sudionike sjednice uvodno su pozdravili prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu i koordinator Povjerenstva za inovacije i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu i prof. dr. sc. Tomislav Josip Mlinarić, predsjednik Povjerenstva i dekan Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Voditeljica studija i izvanredna profesorica na Katedri za građansko pravo Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izv. prof. dr. sc. Romana Matanovac Vučković upoznala je čelnike sastavnica Sveučilišta u Zagrebu te ostale predstavnike akademske zajednice s programom ovoga studija.

Sveučilište u Zagrebu kao jedan od svojih strateških ciljeva ističe obrazovanje stručnoga osoblja na svojim sastavnicama u smislu osposobljavanja za obavljanje poslova u području intelektualnoga vlasništva, vezanih uz istraživanje, razvoj, transfer tehnologije te sveučilišno obrazovanje.

Sve informacije o studiju dostupne su OVDJE.

 Top