Vijest
13.05.2019

'Dani karijera' i 'Dan očaranosti biljkama' na Agronomskom fakultetu

Centar za podršku studentima i karijerno savjetovanje Agronomskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu petu godinu zaredom organizira Dane karijera koji će se održavati od 13. do 15. svibnja 2019. u VI. paviljonu (Svetošimunska cesta 25). Događaj se organizira s ciljem pripreme studenata za tržište rada te povezivanja akademskoga i poslovnoga svijeta.

Studenti će imati priliku sudjelovati na Soft Skill akademiji na kojoj će doznati kako uspješno odraditi projekt te što ih sve očekuje u timskom radu. Karijerna akademija omogućuje sudjelovanje na radionicama na kojima će naučiti kako napisati životopis, kako prevladati strah od javnoga nastupa te će biti u mogućnosti uvježbati situaciju razgovora za posao kroz igru uloga.

U srijedu 15. svibnja 2019. u Velikoj vijećnici Fakulteta svoja će iskustva o uspjehu na tržištu rada i karijernom putu ispričati razni poslodavci, dok će se u predvorju VI. paviljona održati predstavljanje diplomskih studija, izvannastavnih aktivnosti te studentskih udruga, putem plakata i promotivnih letaka.

Program događanja pogledajte ovdje.

Više informacija na mrežnim stranicama ili Facebooku.

Obilježavanje 18. svibnja kao Međunarodnoga dana očaranosti biljkama (Fascination of Plants Day) započelo je u svijetu 2012. godine. Agronomski fakultet uključio se aktivno u inicijativu od samoga početka kao koordinator za Hrvatsku. Tijekom posljednjih 7 godina organiziran je veliki broj predavanja, radionica, izložbi, posjeta laboratorijima, pokusnim i proizvodnima nasadima te ostalih aktivnosti povezanih s biljkama. Biljke su očaravajuće jer od jedne male sjemenke posijane u tlo može nastati mnogo zelenoga života – od malene biljčice veliko stablo, ili od ukrasnog cvijeća do značajnih kultura koje su neophodne svim životinjama i cijeloj ljudskoj civilizaciji da bi opstali na Zemlji.

"100 godina očaranosti biljkama na Agronomskom fakultetu" održat će se u subotu 18. svibnja 2019. od 9.30 do 15 sati u VI. paviljonu Agronomskog fakulteta (Svetošimunska cesta 25), u sklopu obilježavanja 100. obljetnice Fakulteta.

Program događanja pogledajte ovdje.

Više informacija o možete pronaći na mrežnim stranicama, Facebooku, Instagramu, Twitteru.Top