Vijest
02.05.2019

Dan doktorata na Agronomskom fakultetu

Drugi po redu Dan doktorata na Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, koji slavi 100. obljetnicu djelovanja, održat će se u četvrtak 9. svibnja 2019. od 10 do 15 sati u Velikoj vijećnici Fakulteta u predvorju VI. paviljona (Svetošimunska 25).

Posjetitelji će imati priliku pogledati znanstvene postere doktoranada Poslijediplomskoga doktorskoga studija Poljoprivredne znanosti, poslušati izlaganja o iskustvima bivših i sadašnjih doktoranada te o metodologiji i znanstvenom doprinosu doktorata različitih grana agronomije. Počasni gost bit će professor emeritus Tomislav Treer i održat će zanimljivo predavanje pod nazivom "Priča jedne karijere - od doktora znanosti do professora emeritusa". Govorit će također i prof. dr. sc. Ante Ivanković, predsjednik Odbora za Poslijediplomski doktorski studij i doktorate.

Od 14 do 15 sati održat će se sastanak Udruge poslijediplomskih studenata Agronomskoga fakulteta.

Na Danu doktorata bit će predstavljeni istraživački rezultati doktorata, raznolikost znanstvenoga rada po područjima poljoprivrednih znanosti, doktorandi će biti u prilici razmjeniti iskustva, a cilj je popularizirati doktorske studije poljoprivrednih znanosti.

 Top