Vijest
15.04.2014

Održan međunarodni kongres studenata "ERFUSS"

Na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu u petak 11. travnja 2014. u 10 sati svečano je otvoren Međunarodni kongres studenata „ERFUSS“. Sama ideja kongresa rezultat je želje studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta za ujedinjenjem komplementarnih struka s jednim ciljem: timski rad i inter/trans/multidisciplinarnost, što je sadržano i u samom imenu kongresa koje je kratica za „Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u suradnji s…“.

Kongres se održavao od 11. do 13. travnja 2014. pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića, Grada Zagreba i Udruge diplomiranih studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Bilo je prijavljeno ukupno 247 studenata i studentica iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, Srbije, Poljske i Finske.

     Bogat i raznovrstan program, koji se održavao u prostorijama Znanstveno-učilišnog kampusa Borongaj, sastojao se od šest plenarnih predavanja, 18 radionica i više od 40 aktivnih studentskih izlaganja.         


Pozivu na svečano otvorenje odazvale su se, među ostalima, dekanica Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta prof. dr. sc. Antonija Žižak, prorektorica za studente i studije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Blaženka Divjak i predstavnice Grada Zagreba: Lada Žamarija, stručna suradnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Vanda Bazmenjak, savjetnica Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport.

                                    


Top