Vijest
25.03.2019

'Podne na TTF-u: Mali lonac znanosti i kreativnosti'

Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu poziva Vas na Dan otvorenih vrata Fakulteta pod nazivom "Podne na TTF-u: Mali lonac znanosti i kreativnost" u srijedu 3. travnja 2019., s početkom u 12 sati. Ovogodišnji je program osmišljen u duhu metaforičke kuhinje znanja, inovativnosti i kreativnosti s ciljem stvaranja ukusnoga objeda koji sadrži najkvalitetnije sastojke. Kroz tri slijeda jela prikazat će se potencijal TTF-a, od predjela prožetoga željom za umjetničkim stvaranjem do deserta stvorenoga najsuvremenijom opremom za istraživanje.

"Dani" su namijenjeni prvenstveno maturantima srednjih škola i gimnazija koji su zainteresirani za znanstveno usavršavanje i kreativan rad u području tekstilne tehnologije i inženjerstva ili modnoga dizajna. Osuvremenjen program studija namijenjen je maturantima koji imaju sklonost umjetničkoj i/ili tehničkoj grupi kolegija.

Tekstilno-tehnološki fakultet otvara vrata svojih laboratorija i kreativnih praktikuma za grupe učenika i maturanata. Za ljubitelje dizajna organizirat će se izložba u TTF Galeriji gdje se mogu vidjeti radovi studenata na temu projektiranja tekstila, izrade povijesnih kostima i još mnogo toga što može pobuditi njihov interes za studij tekstilne tehnologije i inženjerstva i modnoga dizajna.

TTF_otvorena vrata_2019

Pozivamo sve učenike srednjih škola i gimnazija te sve zainteresirane da zavire u mali kreativni lonac znanosti i umjetnosti Tekstilno-tehnološkoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu (Prilaz baruna Filipovića 28a)!Top