Vijest
13.09.2018

Informativna radionica o Javnom pozivu 'Inovacijski vaučeri za MSP-ove'

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) u suradnji sa Sveučilištem u Zagrebu organizira informativnu radionicu na kojoj možete dobiti sve informacije o Javnom pozivu Inovacijski vaučeri za MSP-ove.

Svrha Javnoga poziva je pružanje stručne podrške od strane znanstveno-istraživačkih organizacija (ZIO) u vidu ugovornoga pružanja usluga mikro, malim i srednjim poduzetnicima (MSP-ovima) za troškove testiranja, ispitivanja, demonstracijskih aktivnosti, kao i korištenja stručnih tehničkih znanja za potrebe inovativnih procesa i komercijalizacije inovacija.

Poziv je usmjeren na jačanje kapaciteta MSP-ova za istraživanje, razvoj i inovacije kroz poticanje suradnje sa znanstveno-istraživačkim organizacijama u svrhu razvoja novih proizvoda, usluga ili procesa, s naglaskom na komercijalizaciju proizvoda i usluga.

Informativna radionica će se održati u srijedu 19. rujna 2018. s početkom u 11 sati, u prostorijama Centra za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije Sveučilišta u Zagrebu, Zvonimirova 8, dvorana 304 (III. kat).

Prijave i program radionice možete pronaći na ovoj stranici.Top