Vijest
09.01.2018

Ekonomski fakultet: Međunarodni sajam mobilnosti 2018.

Ured za međunarodnu suradnju Ekonomskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u četvrtak 18. siječnja 2018. od 10 do 14 sati organizira Međunarodni sajam mobilnosti 2018. pod nazivom Razmijeni se! Program događanja obuhvaća edukativna i interesantna predavanja te razgovore i predstavljanje više od 100 međunarodnih partnerskih institucija EFZG-a za razmjenu za studijski boravak. Sudjelovat će i zanimljivi gosti, bivši studenti Fakulteta: Tomislav Perk i Luka Bulić.

Događanje će se odvijati na tri lokacije na Ekonomskom fakultetu:

  1. U Kongresnoj dvorani od 10 do 11.30 sati gdje će Ured za međunarodnu suradnju predstaviti  ERASMUS+ i druge vrste stipendija, a Tomislav Perko, bivši student i poznati globtrotter, će nam približiti putovanja iz različitih perspektiva.
  2. U Kefi od 12 do 13.30 sati održat će se ERASMUS+ KEFA KAFÉ s Lukom Bulićem, bivšim studentom koji će na informativan i zabavan način porazgovarati s bivšim stipendistima koji su iskusili razmjenu u zanimljivim zemljama.
  3. U predvorju Kongresne dvorane i u Chillin' zoni od 10 do 14 sati odvijat će se EFZG International Mobility Fair: bit će postavljeni štandovi po zemljama s promotivnim materijalima partnerskih institucija i studentima prezenterima, gdje ćete moći upoznati kolege koji su bili u tim zemljama na razmjeni i saznati iz prve ruke bitne informacije.

    Na međunarodnom sajmu mobilnosti sudjelovat će i središnji Ured za međunarodnu suradnju koji će studentima predstaviti mogućnosti bilateralne suradnje i stipendija koje Sveučilište nudi. 

    Prijavite se ovdje!
    Pozivamo vas i da pratite događanje na Facebooku!


Top