Vijest
13.11.2017

Smotra Sveučilišta u Zagrebu od 23. do 25. studenoga u Studentskom centru

Smotra Sveučilišta u Zagrebu organizirana je za učenike završnih razreda srednjih škola, studente i ostale zainteresirane s ciljem pravodobnog obavješćivanja o studijskim programima, dostignućima u pojedinim područjima, opremljenosti pojedinih fakulteta, nastavnim planovima, preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijima, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama, uvjetima smještaja tijekom studija u Zagrebu, studentskom životu i o još mnogo drugih detalja.


Na Smotri će se predstavljati 31 fakultet i 3 umjetničke akademije Sveučilišta u Zagrebu te druga visoka učilišta iz Zagreba i Republike Hrvatske.

Skup popularno-znanstvenih i umjetničkih prezentacija pod nazivom Najbolje sa Sveučilišta okupit će nastavnike i studente fakulteta koji će na pristupačan način u Kinu SC-a prikazati inovativne teme kojima se bave istraživači i umjetnici i koje su sastavni dio programa pojedinih studija Sveučilišta u Zagrebu. Također, u okviru ovoga događanja u Francuskom paviljonu umjetničke akademije predstavit će svoje uspješne i atraktivne projekte. Maturanti će na taj način dobiti cjelovitiju i realniju sliku o studijima koje planiraju upisati i informacije kojih nema u tiskanim brošurama, na mrežnim stranicama i društvenim mrežama, učvrstiti svoju odluku ili dobiti sasvim novu ideju.

Sveučilište u Zagrebu priprema budućim studentima publikaciju Vodič za buduće studente za ak. god. 2018./2019. koju će besplatno dijeliti svim posjetiteljima Smotre, uz brošure o doktorskim i specijalističkim studijima.

Web stranica

Facebook

#smotraunizg2017

Stiže Smotra! Dođi, pronađi svoj put.Top