Vijest
10.10.2017

Dan karijera Fakulteta prometnih znanosti

Dan karijera Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu održat će se 10. listopada 2017. od 10 do 13 sati na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj. Studentima Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu predstavit će se gospodarski sektor prometa s kojim Fakultet razvija dugoročnu suradnju, kako u obrazovnom procesu na svim razinama studija, tako i u zajedničkim istraživanjima i projektima.

Događanje će započeti u 10 sati u amfiteatru objekta 69 okruglim stolom na kojem će o mogućnostima studija te perspektivom nakon diplomiranja raspravljati prof. dr. sc. Tomislav Josip Mlinarić, prodekan za znanost i vanjsku suradnju, prof. dr. sc. Kristijan Rogić, pročelnik odjela za logistiku, doc. dr. sc. Diana Božić, predsjednica Povjerenstva za praćenje karijera bivših studenata Fakulteta prometnih znanosti, gospodin Mladen Puzak iz tvrtke Hrvatska Pošta d.d., gospodin Marko Zelenika iz tvrtke Croatia Bus d.o.o., gospodin Krešimir Vidović iz tvrtke Ericsson Nikola Tesla d.d. i gospodin Dražen Ratković, predsjednik Savjeta Fakulteta.

U predvorju objekta 69 studentima će se predstaviti neke od tvrtki iz gospodarskoga sektora prometa i logistike Republike Hrvatske, koje zapošljavaju prvostupnike i diplomande, a isto tako i međunarodni program studentske razmjene Erasmus.

Dan prije, 9. listopada obilježen je Dan Fakulteta prometnih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Ujedno se obilježilo i 25 godina postojanja studija Aeronautike.Top